CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Urmărirea electromagnetică a acelor și înregistrarea automată a fuziunii - CIVCO - Accesorii și consumabile pentru ecografe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Urmărirea electromagnetică a acelor și înregistrarea automată a fuziunii

Extindeți-vă capacitățile de intervenții ecografice cu ajutorul tehnologiilor de urmărire electromagnetică sau de fuziune.

Urmărirea electromagnetică a acului

VirtuTRAX ™ este un dispozitiv intuitiv care permite medicilor să urmărească mai precis vârful oricărui instrument rigid. Transformați instrumentele „standard”, cum ar fi ace de ablație, seringi și ace de biopsie osoasă, într-un dispozitiv urmărit. Acum, clinicienii pot avea la dispoziție o mapare anatomică 3D extrem de precisă, pentru a accesa ținte dificile. VirtuTRAX poate fi utilizat împreună cu dispozitive pentru aplicații precum ablații, biopsii tisulare, drenaj și administrare a tratamentului.

Înregistrare automată a fuziunii

Dispozitivul activ de urmărire a pacienților omniTRAX™ realizează înregistrarea automată a imaginilor fuzionate pentru navigare în timp real, neîntreruptă. Vizibil la tomografice computerizată și ecografie sau rezonanță magnetică și ecografie, omniTRAX dispune de puncte de referință fixe, pentru înregistrarea rapidă și precisă a anatomiei pacientului folosind seturi de date de volum achiziționate în prealabil. Pur și simplu adaptați omniTRAX la anatomia țintită a pacientului și repoziționați, dacă este necesar, utilizând zonele de marcare ale pielii pentru dispozitivul activ de urmărire sub ghidaj de tomografie computerizată și ecografie sau rezonanță magnetică și ecografie.

Call Now Button