CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Protecția datelor - CIVCO - Accesorii și consumabile pentru ecografe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
 1. Condiţii de utilizare

1.1. Administratorii acestui site işi rezervă dreptul de a modifica termenii si conditiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare.

1.2. Toţi utilizatorii Website-ului acceptă în mod automat obligaţia de a respecta prezentele Termeni si Conditii care are valoare de Contract, pe toata durata de utilizare, de la accesarea până la părăsirea acestuia.

1.3. Adaugarea produselor la „Cos” va fi considerata comanda online ferma de livrare a produselor si un Contract.

Odata cu finalizarea si lansarea comenzii de achiziţie a produselor on-line sau telefonic, utilizatorul îşi exprimă acordul, acceptă şi se obligă sa respecte Termenii si conditiile.

1.4. Pentru a va înregistra pe site sunteti obligat să furnizati date reale, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului, fiind necesare pentru emiterea facturii si livrarea comenzii. Cumparatorul este obligat sa precizeze si adresa de livrare daca aceasta este diferita de adresa de domiciliu.

Refuzul de a furniza datele din formularul de comanda determină imposibilitatea livrarii comenzii, respectiv anularea acesteia. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai societatii de curierat in vederea realizarii livrarii.

1.5. Dacă veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC TRANS-MENTOR SRL are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră.

 1.6. SC TRANS-MENTOR SRL poate fără nicio notificare prealabilă si fără explicarea atitudinii sale să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conţinutul site-ului.

1.7. In cazul in care administratorul site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului nu ve-ti fi indreptatit la primirea nici unei despagubiri.

 1. Documente contractuale

2.1. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care vânzătorul işi derulează operaţiunile. Comanda va fi compusă din urmatoarele documente:

 1. Comanda, împreună cu  datele de livrare si facturare
 2. Termeni şi conditii

2.2. Daca vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare din partea vânzătorului. Vânzătorul nu consideră o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător.

2.3. In cazul in care SC TRANS-MENTOR SRL nu poate executa Contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, utilizătorul va fi notificat despre aceasta indisponibilitate prin e-mail sau telefon, iar eventualele sume pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

 1. Frauda

3.1. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau a modifica conţinutul site-ului va fi considerată o tentativă de fraudare şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva acelora care au încercat acest fapt.

 1. Disponibilitatea si preţul produselor

4.1. Produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului. In cazul epuizarii acestora, cumparatorul are posibilitatea efectuarii unei Precomenzi. Termenul de livrare al Precomenzilor este de circa 2-30 zile si poate diferi de la caz la caz: import sau piata locala, tara de origine, formalitati vamale, transportator, etc. Cumparatorul va fi informat despre o data aproximativa de livrare.

4.2. In cazul acceptarii datei de livrare al Precomenzii NU va exista posibilitatea returnarii produselor deoarece acestea sunt importate in mod special.

4.3. Preţurile afişate în cadrul Website-ului sunt exprimate în Ron si includ TVA conform legii, dar nu includ costul livrarii, exceptie fac situatiile de la pct. 5.4.

4.4. Preţurile afişate sunt valabile la momentul accesării paginii Web, iar SC TRANS-MENTOR SRL isi rezervă dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

4.5. La cumpararea On-line, beneficiati de urmatoarele reduceri in functie de valoarea comenzii:

– pentru comenzi peste 300 Ron Transport gratuit

Pentru a vizualiza pretul total al produselor, trebuie doar sa le adaugati in cosul de cumparaturi, iar valoarea acestora dupa aplicarea discount-ului, cat si a costului livrarii, se va afisa in mod automat.

 1. Plata si modalitati de plata

5.1. Produsele comandate se vor achita numai dupa validarea comenzilor de catre Vanzator.

5.2. Modalitatile de plata sunt: cu plata ramburs curier, plata online prin Card bancar, sau transfer bancar cu Ordin de Plata, cand expeditia se face prin curier rapid.

Plățile online prin EUPLATESC  sunt securizate și rapide, site-ul nostru utilizând un sistem sigur de criptare a datelor personale.

 1. Garanţii

6.1. Toate produsele comercializate de către SC TRANS-MENTOR SRL, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

6.2. Conform Legii 449/2003, privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora, vă conferă dreptul de a beneficia de garanţie pentru produsele comercializate fără ca acestea să îi afecteze celelalte drepturi conferite prin lege.

6.3. În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 în cazul lipsei conformitătii cumpărătorul are dreptul de a solicita vânzatorului, ca măsură reparatorie înlocuirea sau repararea produsului în functie de opţiunea sa, în fiecare caz fără plată cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproportionată.

6.4. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător si cumpărător luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

 1. Limitarea responsabilităţii

7.1. Vizitatorul, utilizatorul, cumpărătorul accesează şi utilizează Website-ul pe propria răspundere si pe riscul propriu.

7.2. SC TRANS-MENTOR SRL nu răspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea, vizitarea sau utilizarea sau ca urmare a utilizării informaţiilor afişate pe Website.

7.3. Nu ne asumăm răspunderea pentru prejudiciile rezultate din infectarea sistemului utilizatorului cu viruşi ca urmare a accesării Website-ului.

7.4. Link-urile afişate pe Website vor fi folosite de utilizator pe propria răspundere şi pe riscul propriu, pe baza propriei convingeri.

7.5. Nu ne asumăm răspunderea pentru calităţiile serviciilor de livrare curierului rapid sau a Poştei române si nici nu garantăm pentru acestia.

7.6. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile sau neactualizarea informaţiilor publicate pe site.

7.7. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

 1. Solutionarea litigiilor

8.1. Orice alta problema decurgând din sau în legatură cu utilizarea Website-ului si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul site, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii problemelor de catre utilizator.

8.2. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a Website-ului clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a Website-ului.

 1. Dispoziţii finale

9.1. SC TRANS-MENTOR SRL, avand CUI: RO 18284932, Reg.Com.: J40/426/2006, este administratorul acestui Website si îsi rezervă dreptul de a modifica Termenii si Condiţii fără o notificare prealabila.

9.2. Comunicarile se vor face la adresa: Calea Rahovei Nr.266-268, Corp 60, Etaj 1, Camera 11A, Sector 5, Bucuresti.
Telefon: +40 723 611 818
E-mail: office@civco.ro

 

Call Now Button