CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Huse pentru sonde ecografice

Aplicarea unei huse pe traductorul ecografic pentru fiecare procedură este un mod important de prevenire a contaminării încrucișate și de reducere a riscului de infecții asociate asistenței medicale.

Husele pentru sonde sunt recomandate de către marii producătorii de echipamente ecografice, precum GE și Philips, pentru protecția pacienților, clinicienilor și traductoarelor ecografice.

CIVCO este lider în controlul infecțiilor, dezvoltând huse inovatoare pentru sonde ecografice care oferă o varietate de soluții clinice. Calitatea huselor pentru sonde CIVCO este considerată de încredere de către clinicienii din întreaga lume.

Huse pentru sonde ecografice de uz general

Husele CIVCO sunt utilizate cu sondele ecografice de uz general pentru o mare varietate de proceduri și specialități clinice, inclusiv radiologie, la locul de acordare a asistenței medicale, anestezie și sănătatea femeii. 

Clinicienii au încredere în produsele noastre pentru a oferi o experiență sigură, simplă și confortabilă. 

Husele pentru sonde ecografice de uz general sunt disponibile pentru toate traductoarele ecografice într-o varietate de lungimi și materiale, inclusiv CIV-Flex™, un material moale, rezistent, care nu este fabricat cu latex din cauciuc natural.

Huse pentru sonde ecografice endocavitare

Husele pentru sonde ecografice endocavitare CIVCO servesc ca barieră virală pentru procedurile de ecografie transrectală și transvaginală.

Compatibile cu majoritatea producătorilor de echipamente ecografice și disponibile în mai multe tipuri de materiale, husele noastre pentru sonde vaginale și rectale sunt de încredere în ceea ce privește protecția clinicienilor și pacienților împotriva contaminării încrucișate.

Huse chirurgicale și de specialitate

CIVCO oferă, de asemenea, huse pentru o varietate de aplicații de specialitate și chirurgicale, pentru a extinde domeniul de protecție sterilă împotriva contaminării încrucișate:

  • Huse pentru sonda transesofagiană (TEE sau TOE)
  • Huse Surgi™, Surgi-Boot™ și Surgi-Tip™
  • Câmpuri pentru sisteme ecografice
  • Huse pentru cabluri
  • Huse laparoscopice
Call Now Button