CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Ghidaje pentru ace ecografice - CIVCO - Accesorii și consumabile pentru ecografe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ghidaje pentru ace ecografice

Ecografia este utilizată într-o varietate de specialități pentru a efectua numeroase tipuri de intervenții, inclusiv biopsie și proceduri la locul de acordare a asistenței medicale. Ecografia este minim invazivă, permite o precizie ridicată a diagnosticului și are costuri reduse.

CIVCO este lider în proiectarea și fabricarea ghidajelor pentru ace pentru majoritatea sistemelor și traductoarelor ecografice, inclusiv de uz general și endocavitare.

Ghidaj pentru ace de uz general

Ghidajele pentru ace de unică folosință ale CIVCO se atașează la sonda ecografică printr-un suport personalizat reutilizabil sau printr-o funcție de atașare directă inclusă în sondă.

Indiferent de procedură, vizualizarea acului este esențială. Utilizarea unui ghidaj pentru ac menține acul aliniat cu fasciculul de unde al sondei ecografice, ducând la:

  • Vizualizare îmbunătățită a acului
  • Timp redus al procedurii
  • Rezultate clinice de încredere

Pentru biopsii

Sistemul de ghidaj Verza este un sistem de ghidaj de ultimă generație care oferă versatilitate de neegalat, ușurință de utilizare și rezultate de încredere pentru intervenții ghidate ecografic diagnostice și terapeutice în plan (IP).

Ghidajul pentru ace Ultra-Pro II poate fi utilizat într-o varietate de intervenții, incluzând biopsii tisulare, aspirații cu ac fin și ablații. Ultra-Pro II este ideal pentru clinicienii care doresc o mișcare limitată a acului și un traiect direct al acului către țintă.

Pentru anestezie regională sau acces vascular

Sistemul de ghidaj pentru ace Infiniti Plus este un instrument eficace utilizat pentru a îmbunătăți eficiența și rezultatele pentru blocaje nervoase ghidate ecografic în plan (IP) și plasarea liniei centrale.

Ghidaje pentru ace endocavitare

Sistemele de ghidaj pentru ace endocavitare sunt proiectate să corespundă cu ghidajele software de pe ecran, direcționând instrumentele pentru proceduri precise de plasare. Ghidajele transrectale sau transvaginale pentru traductoare de la cei mai importanți producători de sisteme ecografice sunt recomandate pentru proceduri precum biopsii tisulare, aspirații de lichid, cateterizare și plasarea marcajelor.

Call Now Button