CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Dezinfecția de nivel înalt a sondelor ecografice - CIVCO - Accesorii și consumabile pentru ecografe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dezinfecția de nivel înalt a sondelor ecografice

Ecografia este utilizată într-o varietate de specialități pentru a efectua numeroase tipuri de intervenții, inclusiv biopsie și proceduri la locul de acordare a asistenței medicale. Ecografia este minim invazivă, permite o precizie ridicată a diagnosticului și are costuri reduse.

CIVCO este lider în proiectarea și fabricarea ghidajelor pentru ace pentru majoritatea sistemelor și traductoarelor ecografice, inclusiv de uz general și endocavitare.

Dezinfecția manuală de nivel înalt a sondelor

Dezinfecția manuală a sondelor ecografice este un mod sigur și eficace de curățare a traductoarelor după o procedură semi-critică. Sondele semicritice sunt cele care intră în contact cu mucoasele, pielea non-intactă sau pacienții cu risc crescut, cum ar fi sondele TEE, endovaginale sau endorectale. Sondele ecografice și ecoendoscoapele de toate dimensiunile pot fi curățate manual într-un mod economic.

Atunci când curățați manual o sondă ecografică sau un ecoendoscop, iată câțiva factori care trebuie luați în considerare:

  • Tipuri de soluții dezinfectante de nivel înalt disponibile
  • Cerințe privind ventilația
  • Procesul de conectare
  • Cerințele legate de timpul de înmuiere și clătire

Stațiile de înmuiere și dezinfecție GUS™ de la CIVCO oferă o modalitate mai sigură de a reprocesa manual majoritatea tipurilor și dimensiunilor de sonde ecografice și ecoendoscoape. Sistemele GUS asigură ventilație și filtrare pentru a crea un mediu mai protejat pentru clinicieni și pacienți.

Depozitarea sondelor ecografice

Există provocări în ceea ce privește depozitarea sondelor ecografice, cum ar fi poziționarea diferitelor tipuri și lungimi de sonde, menținerea sondei separat de cablu după dezinfecția de nivel înalt și găsirea unei zone închise cu trafic redus pentru a poziționa sondele suspendat.

Dulapurile de depozitare de la CIVCO rezolvă majoritatea provocărilor privind depozitarea sondelor ecografice. Această soluție conformă este disponibilă pentru sondele de uz general, endocavitare și TEE.

Dispunerea pe rafturi menține sondele separat de conectori și cabluri.

Sondele sunt suspendate vertical în interiorul dulapului, iar vârfurile sondelor nu ating peretele posterior.

Un sistem de filtrare HEPA autentic asigură un flux continuu de aer curat.

Încuietorile ușilor de la dulap asigură o securitate sporită, iar o fereastră permite clinicienilor să vadă interiorul dulapului fără a deschide ușa.

Call Now Button