CIVCO – Accesorii și consumabile pentru ecografe

Cum lucrăm - CIVCO - Accesorii și consumabile pentru ecografe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

1.

Contactezi echipa

Lasă în grija noastră serviciile de transport, de la început până la sfârșit.

2.

Planificare

Suntem aici pentru a vă ajuta cu cotații de preț și pentru a vă ajuta cu planificarea transporturilor complexe, a transportului transfrontalier și multe altele.

Camioane de ultima generație

Beneficiezi de colaborarea cu o companie de succes în transporturi interne și externe, având peste 10 ani de experiență și o flotă cu camioane noi și moderne.

Stabilire traseu optim

Planificăm, conectăm și scurtăm distanțele printr-un spectru complet de servicii logistice la standarde care răspund nevoilor fiecărei nevoi sau tip de marfă.

Asigurare CMR

Dorim să le oferim celor care aleg să lucreze cu noi siguranța că au făcut cea mai bună alegere. De aceea, la rândul nostru, ne selectăm cu atenție partenerii.

Toate mărfurile transportate de noi sunt asigurate prin polița de asigurare CMR de la AXA Asigurări Germania. Valoarea poliței este de până la 2 mil euro și acoperă toate riscurile pe teritoriul tuturor țărilor în care se realizează transportul.

Documentație

La cerere, ne vom ocupa și de formalitățile ce trebuie făcute în procedurile privind importul și vămuirea mărfurilor.

3.

Stabilim prețurile și termenele

Odată ce am stabilit planurile, consultanții noștri vă vor face o ofertă cu toate costurile și termenii. Veți primi pachetul perfect potrivit cerințelor dumneavoastră.

4.

Batem palma!

După ce avem acordul tău, ne apucăm imediat de treabă. Procesul este simplu și ușor.

Call Now Button